diumenge, 27 de gener de 2013

COCA DE PIZZA



Tot i que la forma enganya, els seus ingredients i l'orènga, sobretot,recorden la pizza...suau, esponjosa, i f'acil de fer i menjar.

 Ingredients:

- 80 gr de pernil dolç
- 120 gr de bacon fumat
- 140 gr de formatge ratllat
- 150 gr farina
- 1 i 1/2 culleradetes de café de llevat Royal
- 2 culleradetes de café d'orènga
- 1 culleradeta de café de sal
- 280 gr de llet
- 2 ous grans
- formatge ratllat i orènga per tirar per sobre

Preparació:

De la manera tradicional

- Escalfar el forn dalt i baix a uns 180ºC
- Picar el pernil, el bacon i el formatge ratllat. Reservar.
- Barrejar tot lo sec: farina, llevat, orènga i sal.
- Incorporar la picada de pernil, bacon i formatge a la barreja de secs.
- Batre els ous i la llet i afegir a tota la barreja anterior.
- Untar un motlle (28 x 18 cm)amb mantequilla i abocar la barreja.
- Posar al forn uns 40'.
- Quan està a mig fer, posar per sobre fent un dibuix, si es vol, formatge i orènga.
Es pot servir a trossets, freda, calenta o tèbia

Amb la thermomix

Sense netejar el got en cap moment del procés
1. Picar el penil, el bacon i el formatge 4'' a V 4. Reservar
2. Barregar els ingredients secs 12''a V5. Incorporar la barreja anterior, i picar 5'' a V5. Reservar en un bol.
3. En el mateix got, batre els ous i la llet 10'' a V4. Afegir la barreja que teniem reservada i posr 6'' a V3.
4. Abocar en el motlle i al forn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada