dilluns, 7 de gener de 2013

BROWNIE -TRUFA


És un brownie diferent del ja publicat, però igual de bo.
Queda cruixent, amb consistència de mousse per dins i molt fàcil de fer.
Ideal per combinar amb gelat un dia de festa

Ingredients:

- 240 gr de xocolata per fondre tipus Nestle
- 55 gr de farina
- 3 ous
- 135 gr de sucre moreno
- 100 gr de mantequilla

Preparació:

Fondre la xocolata i la mantequilla al microones. Reservar.
Batre els ous amb el sucre i afegir la farina.












A aquesta barreja incorporar la mantequilla i la xocolata. Barrejar bé i abocar en un motllo, d'uns 20 per 20.
Posar al forn ja calentat uns 15 minuts dalt i baix a uns 160ºC. Punxar per veure si està fet.




Abans de servir es pot posar cacao per sobre i si es vol unes boles de gelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada