dijous, 6 de desembre de 2012

COCA LLANDA


Aquesta coca és originària del País Valencià. Està boníssima. Us la recomano.

FÀCIL DE FER I FÀCIL DE MENJAR

Ingredients:

- 250 gr de sucre
- la pell d'una llimona, sense la part blanca
- 3 ous
- 250 gr de llet
- 250 gr d'oli de girasol
- 400 gr de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- Barreja de sucre i canyella per posar per sobre

Preparació:

- Escalfar el forn a 200ºC dalt i baix.
- Jo he fet la massa en la thermomix, però es pot fer de manera tradicional.
- En el got posar el sucre i 20'' a V 5 a 7 progressivament
- Afegir la pell de llimona i programar uns 20'' a V 5 a 7.
Trencar els ous i barrejar 3' a T 40 i V 5
- Afegir la llet i l'oli i 10'' a V 5
- Per últim, la farina i el llevat i barrejar a V 5 a 7 fins que estigui feta la massa.
- Abocar en un motlle rectangular folrat amb paper de forn.Tirar per sobre el sucre i la canyella.
- El temps dependrà del forn, però 1 hora aproximadament. Si encara no està feta, tapar-la amb paper d'alumini i deixar que es vagi fent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada