dijous, 27 de desembre del 2012

CALDO DE NADAL, SOPA DE GALETS i CARN D'OLLA

Ingredients:

- 1 botifarra blanca
- 1 botifarra negre
- 1 òs del moll de vedella
- 1 tros de carn de la part del conill
- 1 tros de costella de vedella
- 1/4 de gallina
- els menuts del pollastre: pedrer, cresta, potes, ...)
- 1 peu de porc
- orella de porc
- pilota (amb 3/4 de carn de vedella i 1/4 de carn de porc)
- 1 òs de pernil
- herbes pel caldo
- col, patata
- cigrons
- Galets
















El caldo es fa bullir unes tres hores aproximadament, posant els ingredients en fred. Quan arrenqui el bull, baixar el foc.
Les verdures es bullen a part una mija hora, perque sino es desfarien. Després s'afegeixen al caldo quan li quedi poc, juntament amb les botifarres.
Recordar que els cigrons es fan bullir dins una red perque quedin tots junts.

Per la sopa, fer bullir els galets el temps indicat al paquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada