diumenge, 18 de novembre del 2012

Galetes de coco i civada


Sembla mentida que sense tenir ous, ni llet ni mantega estiguin tan bones.
Us animo a que les feu, ja que us sorprendran!

Ingredients (de 20 a 25 galetes aprox):

- 150 gr de farina
- 115 gr de sucre
- 150 gr de margarina vegetal
- 50 gr de flocs de civada (avena)
- 50 gr de coco ratllat
- 2 cullerades plenes de mel
- 1/2culleradeta de les de café de bicarbonat

Preparació:

- Escalfar el forn a 180ºC
- En un bol, barrejar, la farina, el sucre, la civada i el coco. Reservar.




- En un recipient al foc, fondre la margarina i la mel a foc baix. Disoldre el bicarbonat en una cullerada i mitja d'aigua i afegir a la margarina. Llavors,fa unes bombolletes. És el moment d'apagar el foc i afegir a la barreja de sòlids.
- Remoure fins que quedi una pasta i anar fent boles del mateix tamany (així es faran a la vegada). Jo les he xafat força per que quedin cruixents.
- Es posen en una safata amb paper de forn o sil-pat. Amb uns 8-12 minuts estan fetes. Controlar quan es comencen a posar daurades.





- Treure, deixar refredar i llestes per menjar!!!





 

2 comentaris:

  1. El dia que ens vas portar aquestes galetes al consell escolar, les vaig trobar boníssimes. Si m'autoritzes posaré la recepta a la web d'Ara Va de Bo i posaré l'enllaç a la teva pàgina. Crec que és molt adequada perquè la facin els nens amb algun adult al costat.
    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encantada que us agradessin i afalagada que difonguis la recepta

      Elimina