dimecres, 17 d’octubre de 2012

SOBAOS PASIEGOS

Sembla pa de pessic, però no té res a veure

Ingredients:

Per aquests ingredient surt un sobao del tamany d'una safata de forn però sense pujar massa. Si es fa en un motllo més petit, pujarà una mica més.
- 250 gr de farina
- 250 gr de sucre
- 250 gr de mantequilla (jo he utilitzat una pastilla de la marca "Cadí)

- 1 culleradeta de les de café de sal
- 1 sobre de llevat Royal
- 3 ous
- la pell d'una llimona ratllada (opcional)

Preparació:

- Escalfar el forn a 180ºC uns 10 minuts
- Barrejar la mantequilla pomada amb el sucre. Si la mantequilla es treu de la nevera, es posa uns 30'' al microones i llesta!
- Afegir els ous, la sal i la pell de llimona.
Jo ho he batut amb la Thermomix, però es pot fer a mà.
-Per altra banda barrejar el llevat i la farina.

- Barrejar-ho tot. Queda una massa molt engantxosa i dificil de manipular.
Posar en una safata per el forn pintada amb mantequilla (jo he posat paper de forn).
La recepta diu posar uns 30'. Amb el meu forn amb 20' quasi es crema per sobre.



Està fet quan està daurat i al punxar surt net. Depenent del motllo, puja més o menys

1 comentari:

  1. Qué buenos tienen que estar estos sobaos, me encantan. Ya te he contestado a tus preguntas en el blog. Muchas gracias por pasarte.
    Muxus

    ResponElimina