dimarts, 2 d’octubre del 2012

PASTÍS DE CARBASSÓ

Ingredients:

- 350 gr de carbassó
- 150 gr de ceba
- 4 ous
- 60 ml d'oli d'oliva suau
- 160 gr de farina
- 1 cullerada de café de llevat Royal
- 200 gr de pernil dolç
- 100 gr de formatge ratllat
- sal, pebre i nou moscada

Preparació:

De manera tradicional

- Tallar el carbassó sense pelar i la ceba. Tallar també, el pernil i reservar.
- En un bol batre els ous, l'oli, la sal, pebre i nou moscada. Afegir la farina i el llevat i barrejar molt bé. Es pot fer amb la batedora.
- Afegir aquesta barreja amb el carbassó i la ceba, el formatge ratllat i posar en un motlle d'uns 28 cm.
- Posar al forn uns 35 minuts a 175ºC

Amb la Thermomix

- Posar en el got el carbassó i la ceba i programar 10'' a v 4. Reservar

- Triturar el pernil 1'' a v 5 i reservar.
- Sense rentar el got, posar els ous, la sal, el pebre i la nou moscada, la farina i el formatge ratllat. Programar 10'' a v 4.
- Afegir el carbassó, la ceba i el pernil i programar 10'' a v 2'5.


- Posar en un motlle d'uns 28 cm i al forn uns 35' a 175ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada