diumenge, 30 de setembre de 2012

CARQUINYOLIS


Ingredients:

200 gr d’ametlles crues (amb pell)
300 gr de farina
200 gr de sucre
2 ou
Ratlladura d'una llimona i mitja
2 culleradetes de café de llevat en pols
Canyella en pols


Preparació:
Barrejar amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles.













Afegir les ametlles i fer dues tires llargues d’uns 3cm d’ample per 1cm d’alçada.














Posar-les a una plata de forn coberta amb paper de forn o sil-pat i pintar-les amb ou batut.


Coure-ho al forn a 180º uns 25 minuts.

Treure la plata del forn, tallar els carquinyols al biaix d’1 cm de gruix i tornar-los a posar al forn uns 5 minuts més, fins que agafin color.

3 comentaris:

  1. Ummmm que bons!!!! Ja els fare al meu pare li encanten!!!!!

    ResponElimina
  2. Gracies! Els de casa diuen que estan molt bons!

    ResponElimina
  3. Sucats en moscatell són una meravella!!! T'han quedat genials!!!

    ResponElimina