dilluns, 3 de setembre de 2012

ALBERGINIES AMB MOZZARELLA I PARMESÀ


Ingredients (4 persones):

- 3 alberginies
- oli d'oliva
- 300 gr de mozzarella a talls
- 125 gr de parmesà ratllat
- 3 cullerades de pa ratllat
- 15 gr de mantequilla

per la salsa de tomàquet i alfabrega

- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 4 xalotes
- 2 grans d'all
- 400 gr de tomàquet triturat natural
- 1 culleradeta de sucre
- 8 fulles d'alfàbrega fresca
- sal i pebre

Preparació:

Calentar el forn a 200ºC. Preparar una safata per al forn i untar-la amb oli.
Posar les rodantxes d'albergínia en una safata de forn i pintar-les amb oli (amb un pinzell) i coure al forn uns 15-20' fins que estiguin toves.
Preparar la salsa:
Escalfar l'oli en una cassola i sofregir les xalotes. Afegir l'all i sofregir 1 minut més.
Incorporar el tomàquet triturat. Afegir el sucre i salpebrar al gust.
Escalfar i quan bulli coure uns 10 minuts fins que espessi.Afegir l'alfàbrega.
Posar la meitat de les rodantxes d'alberginia en la safata Cobrir amb la meitat de la mozzarella, tirar la salsa i posar el parmesà.
Anar posant capes i repetint el procés i acabar cobrint amb parmesà barrejat amb el pa ratllat.
Posar trossets de mantequilla per sobre i al forn uns 25 minuts fins que es dori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada