dissabte, 25 d’agost de 2012

PASTIS DE PINYA


Ingredients:

- 2 pots de pinya petita amb almibar
- sucre cremat

Pel brioix:
- 4 ous
- 1 iogur natural o de pinya
- 2 mides del iogur de sucre
- 2 mides del iogur de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 cullerada de mantega

Preparació:

Barrejar tots els ingredients en un bol i fer la massa pel brioix.
En el motlle o safata que voleu fer servir, cobrir el fons amb rodantxes de pinya (depenent del motllo, en necessitareu alguna llauna més) i posar el sucre cremat.
Cobrir amb la massa del brioix i introduir al forn uns 30' dalt i baix a foc mig.
Un cop fet, regar amb l'almibar de la pinya i deixar-lo reposar 1 hora perquè el pastís quedi impregnat.
Desmotllar i donar-li la volta. Guarnir al gust amb cireres, nata... o deixar tal cual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada