dissabte, 25 d’agost de 2012

COCA DE RECAPTE



Ingredients:

Per la massa:
- 1 got dels de tallat de llet
- 1 got dels de tallat d'oli de girasol
- 1/2 sobre de llevat Royal
- sal
- farina
Pel farcit:
- ceba
- pebre vermell dolç
- oli
- sal

Preparació:

Barrejar tots els ingredients de la massa i afegir la farina fins que agafi. Quan es desenganxi estarà feta.
Estirar amb un rodet a la safata del forn, ben prima.
Tallar la ceba a juliana molt prima, posar a sobre de la massa, amb un polsim de sal. Regar amb oli i pebre vermell i al forn.
Si es vol, la ceba es pot posar uns minuts al microones perquè estigui més potxada.

El forn ha d'estar calent dalt i baix i a potència forta.
Posar lasafata a una alçada una mica més amunt del mig i amb un 1/4 d'hora estarà feta.

També es pot posar pebrot, tomàquet i alberginia escalibada a més de la ceba. Pot variar segons el gust de cadascú


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada