dijous, 26 de juliol del 2012
SALSA BEIXAMEL
Ingredients (per cobrir una safata de canelons, tenint en compte que a nosaltres ens agrada no massa espessa):
- 3/4 de litre de llet
- 40 gr de farina
- 50 gr de mantega o margarina
- sal i pebre
- nou moscada
Preparació:
Derretir la margarina o la mantega en un cassó. Afegir la farina, remoure i deixar coure uns segons. Dona la sensació de que fa greumolls i s'enganxa, però quan de seguida es tira la llet una mica calenta, ja torna en si.
No deixar de moure amb un batedor manual fins que bulli. LLavors salpebrar i posar nou moscada acabada de ratllar, Coure uns dos minuts a partir de que bulli.
Sembla complicada però és questió d'agafar-li el punt i queda molt bona.
Cal fer-la al moment, ja que si es deixa reposar molt, s'espessa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada