diumenge, 22 de juliol del 2012
CHUTNEY DE TARDOR
Ingredients
- 450 gr de prunes sense os
- 450 gr de tomàquets
- 450 gr de poma Reineta pelada i sense cor
- 450 gr de cebes pelades
- 2 grans d'all
- 250 gr de panses sultanes
- 600 ml de vinagre
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de gingebre
- 1/2 culleradeta de nou moscada
- 450 gr de sucre moreno
Preparació:
Rentar les prunes, tallar-les per la meitat i desossar-les.
Pelar les pomes, treure el cor i tallar-les.
Pelar les cebes i tallar a rodanxes.
Rentar els tomàquets, secar i picar finamen.
Pelar i picar els alls.
Deixar les panses en remull en aigua uns 20 minuts.
En una cassola , barrejar totes les fruites i verdures. Afegir les espècies i cobrir amb el vinagre.
Deixar coure uns 30 minuts a foc lent fins que s'hagi estovat.
Afegir el sucre i remoure fins que es desfaci i deixar coure uns 20 minuts mésa foc molt lent removent amb una cullera de fusta fins que espessi.
Deixar refredar el chutney. Repartir en pots esterilitzats i un cop tancats hermèticament, guardar en un lloc fresc.
Ideal per acompanyar tot tipus de carns
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada