diumenge, 22 de juliol de 2012

CHUTNEY DE TARDOR



Ingredients

- 450 gr de prunes sense os
- 450 gr de tomàquets
- 450 gr de poma Reineta pelada i sense cor
- 450 gr de cebes pelades
- 2 grans d'all
- 250 gr de panses sultanes
- 600 ml de vinagre
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de gingebre
- 1/2 culleradeta de nou moscada
- 450 gr de sucre moreno

Preparació:

Rentar les prunes, tallar-les per la meitat i desossar-les.
Pelar les pomes, treure el cor i tallar-les.
Pelar les cebes i tallar a rodanxes.
Rentar els tomàquets, secar i picar finamen.
Pelar i picar els alls.
Deixar les panses en remull en aigua uns 20 minuts.

En una cassola , barrejar totes les fruites i verdures. Afegir les espècies i cobrir amb el vinagre.
Deixar coure uns 30 minuts a foc lent fins que s'hagi estovat.

Afegir el sucre i remoure fins que es desfaci i deixar coure uns 20 minuts mésa foc molt lent removent amb una cullera de fusta fins que espessi.

Deixar refredar el chutney. Repartir en pots esterilitzats i un cop tancats hermèticament, guardar en un lloc fresc.

Ideal per acompanyar tot tipus de carns

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada