dimecres, 25 de juliol de 2012

CAKEPOPS


FETES PER L'ELISA A CASA QUE ÉS UNA CRACK


Ingredients:

- Es pot utilitzar un pa de pessic de cervesa negra i /o un de vainilla i llimona
- Formarge Philadelphia

Preparació:

Amb el pa de pessic(veure en l'apartat de postres) ja fred, s'esmicola per parts fins tenir-lo tot en gra dins un bol que permeti treballar.
Se li afegeix formatge Philadelphia i remoure amb una cullera fins obtenir una massa humida que ens permeti fer boles amb les mans. Quan la bola no s'enganxi a les mans, està al punt.

Fem les boletes d'uns 20 gr i es posen en una safata amb paper perquè no s'enganxin i al congelador una 1/2 hora

De mentres, preparem la xocolata per fondre, que pot ser blanca, amb llet o negra i es poden tenyir amb colorants liposolubles. També hi ha xocolates ja amb color.

Per desfer la xocolata, millor al bany Maria, ja que al microones es pot arribar a cremar.


ELS PALETS

Un cop desfeta la xocolata i les boles fredes, es comencen a banyar. Es punxen en un pal i es mullen en la xocolata, deixant-les en un porexpan perque es sequin. Fer el forat a la bola i introduir el pal sucat en xocolata perque fa com de cola!


 
AQUESTES LES VAM FER AL CURS










Despres es decoren segons la nostra imaginació. Per posar els toppings s'han d'enganxar amb la xocolata encara humida. Un cop la primera capa de xocolata està seca, es pot combinar amb altres xocolates

MIREU COM QUEDEN PER DINS

1 comentari:

  1. Estan perfectos,,,,que redonditos,,,la tarta guines la hice hara un par de años la tengo publicada ,,,,buenisima.

    ResponElimina