Ingredients:
Per fer les mandonguilles:
250 gr de carn de vedella picada
250 gr de carn de porc picada
1 ou
sal
farina
pa ratllat
Per a la salsa:
3 tomàquets madurs
1 ceba petita
1 all
1 copa de brandi
aigua o brou de carn o pollastre
oli
sucre
Per a la picada:
all i julivert
ametlles (opcional)
Preparació:
Barrejar amb les mans les carns picadesd i la resta d'ingredients fins aconseguir una pasta homogènia. vigilar amb la farina, ja que sols és per unir una mica les carns.
Fer boletes i arrebossar amb farina.
Escalfar l'oli en una paella, fregir les mandonguilles i reservar.
En una cassola sofregir la ceba picada i l'all picat.
Ratllar els tomàquets i afegir-lo a la ceba quan és cuïta i coure'l fins que quedi ben confitat. Posar una mica de sucre per que perdi acidesa.
Afegir les mandonguilles a la cassola, ruixar amb brandi i deixar reduïr.
Cobrir les mandonguilles amb aigua o brou i coure durant uns 20 minuts a foc suau.
Quan estan quasi fetes afegir la picada d'all i julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada