dimarts, 8 de maig de 2012

MANDONGUILLES

Ingredients:

Per fer les mandonguilles:

250 gr de carn de vedella picada
250 gr de carn de porc picada
1 ou
sal
farina
pa ratllat

Per a la salsa:

3 tomàquets madurs
1 ceba petita
1 all
1 copa de brandi
aigua o brou de carn o pollastre
oli
sucre

Per a la picada:

all i julivert
ametlles (opcional)

Preparació:

Barrejar amb les mans les carns picadesd i la resta d'ingredients fins aconseguir una pasta homogènia. vigilar amb la farina, ja que sols és per unir una mica les carns.
Fer boletes i arrebossar amb farina.


Escalfar l'oli en una paella, fregir les mandonguilles i reservar.
En una cassola  sofregir la ceba picada i l'all picat.
Ratllar els tomàquets i afegir-lo a la ceba quan és cuïta i coure'l fins que quedi ben confitat. Posar una mica de sucre per que perdi acidesa.
Afegir les mandonguilles a la cassola, ruixar amb brandi i deixar reduïr.
Cobrir les mandonguilles amb aigua o brou i coure durant uns 20 minuts a foc suau.




Quan estan quasi fetes afegir la picada d'all i julivert.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada