dimarts, 8 de maig de 2012

LLUÇ AMB PESOLS I PERNIL AL CAVA

Ingredients (4 persones):

Lluç d'un kg aproximadament, sense espines i en lloms
300 gr de pesols
2 patates mitjanes
1 ceba
1 got de cava brut
farina
aigua o brou de peix
oli d'oliva
sal

Preparació:

Salar i enfarinar el lluç i fregir lleugerament en una paella. Reservar.
En una cassola baixa daurar la ceba picada o ratllada en oli calent.
Quan comenci a agafar color, afegir el pernil tallat petit. Passat un minut, incorporar els pesols (bullits o en llauna) i el cava, Deixar que l'alcohol s'evapori i el suc quedi reduït a la meitat.
Afegir les patates a daus i cobrir amb brou o aigua i deixar bullir uns 15 minuts.
Afegir el lluç, rectificar de sal, deixar 10 mints més i ja està llest,







També es pot fer amb vi blanc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada