diumenge, 15 d’abril de 2012

BACALLÀ AMB CEBA





Ingredients:

10-12 trossos de morro de bacallà remullat i al punt de sal
3 cebes mitjanes de Figueres
1 got de vi blanc
farina
julivert

Escòrrer el bacallà
Preparació:

Enfarinar el bacallà escorregut i fregir a la paella en oli calent.
Retirar el bacallà i fregir la ceba (que quedi potxada). A mig fer, posar els talls de bacallà a sobre la ceba. Deixar fer uns 3-4 minuts i afegir el got de vi.
Esperar que el vi s'evapori, tirar julivert picat per sobre i es pot servir.

És un plat senzill i deliciós. Procurar que el bacallà sigui de bona qualitat i el julivert fresc.
Enfarinar i fregir
Tornar a posar sobre el llit de ceba
Afegir el vi blanc
El resultat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada