dijous, 8 de març de 2012

RAP A L'ESTIL HOFFMAN

Ingredients (per a dues persones):

2 filets de rap 2
cebes petites
2 grans d’all
1/4 de kilo de mongetes del ganxet cuites
1 nyora no gaire grossa
1 got de vi (Montilla o Moriles)
un polsim de sajolida
 pebre negre
 sal i oli d’oliva verge extra

Preparació:

En dues cassoletes de fang individuals posar a cadascuna una ceba tallada a juliana, un gra d’all esclafat amb el ganivet, un polsim de sajolida, la meitat del vi, un bon rajolí d’oli i una mica d’aigua. Posar tot junt al forn no gaire fort (a uns 120 graus) i deixar fins que el líquid s’hagi reduit a la meitat. Mentre es va fent, posar la nyora a remullar i un cop humida treure la polpa amb la punta del ganivet.
En un bol, barrejar amb les mongetes cuites. Treure les cassoletes del forn (amb el líquid reduït aproximadament fins la meitat), posar les mongetes i la nyora sobre la ceba i a sobre de les mongetes, el tall de rap. Salpebrar i tirar un rajoli d’oli generòs a sobre del peix.
Tornar a posar al forn uns 15 minuts més i tindreu un rap al dente i un acompanyament que haurà agafat el gust del suc que deixa el rap al coure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada