dijous, 8 de març del 2012

AMANIDA DE MONGETA TENDRA I FORMATGES

Ingredients:

500 gr de mongeta tendra prima
100 gr de formatge de cabra de rul.lo
100 gr de formatge parmesà en un tall
50 gr de pernil salat
panses sense pinyol
pinyons


Per a la vinagreta:
150 gr d'oli d'oliva
50 ml de binagre balsàmic de Mòdena
2 cullerades de mel
1 culleradeta de mostassa
sal

Preparació:

Netejar les mongetes i bullir en aigua i sal fins que estiguin tendres. Escòrrer i refredar en aigua i gel perquè quedin amb un verd més vistós. UN cop fredes, escòrrer un altre cop.
En un recipient, barrejar les mongetes amb el penil tallat a tires, el formatge de cabra esmicolat, les panses i pinyons.
Cada plat anirà acabat amb encenalls de parmesà per sobre.
Per la  vinagreta, remenar tots els ingredients fins que quedi una barreja homogènia.

Variant

Jo faig una variant amb mongeta tendra, tonyina de llauna escorreguda i ou dur. Tot tallat petit i amanit amb una vinagreta amb sal, pebre negre, oli i vinagre de Módena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada