diumenge, 26 de febrer del 2012
ORADA AL FORN
Ingredients per persona:
1 orada neta de tripes i escates.
1 ceba petita
1 tomàquet
2 grans d'all
1 patata mitjana
200 ccde fumet de peix
2 avellanes, 2 ametlles
mitja copeta de vi ranci
julivert
Preparació:
Per assegurar-ne la cocció, marqueu l'orada amb un parell d'incisions al llom (ho podeu demanar al peixater). D'aquesta manera es courà més uniformement.
Talleu la ceba primeta, la patata en làmines i el tomàquet per la meitat.
Fer la picada amb els alls, el vi, els fruits secs i oli d'oliva (jo ho faig sense ametlles i avellanes i hi poso una torradeta). Afegir la ceba i daurar en un recipient que després puguir anar al forn. Després, incorporar la patata i quan agafi color, mullar-ho amb el fumet i salar.
Quan la patata comenci a estar cuita, posar l'orada i la picada pel damunt. Fornejar uns 8 minuts al forn, a 180ºC.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
només 8 minuts?
ResponEliminaLes orades individuals no son massa grans i pensa que el forn ja està calent d'anar-se fent lres patates. En el meu vaig tardar uns 8-10 minuts, però suposo que segons la potència del forn pot variar una mica.
ResponEliminaDe totes maneres la cocció dels peixos és com si fos "al dente"