dissabte, 25 de febrer de 2012

MACARRONS PELS NENS

Es un altre plat, dedicat als mes petits de casa, fàcil i agraïda

Ingredients (4-5 persones):

500 gr macarrons
1 ceba mitjana (opcional)
foiegras
500 gr de carn picada (vadella i porc) o 5 botifarres
oli, sal, pebre i orenga
1 mica de sucre
1 pot de kg de tomàquet natural triturat
formatge ratllat

Preparació:

Tallar la ceba molt petita o ratllar-la, mirant de que no es cremi. Afegir la carn picada i sofregir. Després incorporar el foiegras i el tomàquet, la sal, i les espècies  i una mica de sucre, per contrarestar l'acidesa del tomàquet. Fer-la a poc a poc i el foc no massa alt.
A part, bullir els macarrons al dente, com marca el paquet i incorporar a la salsa ben escorreguts.

Afegir el formatge a cada plat.
També és un plat que es pot posar en una safata de forn i gratinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada