dissabte, 11 de febrer de 2012

FIDEUS A LA CASSOLA


Ingredients (4 persones) :

300 gr de fideus gruixuts
1 ceba
costella de porc
salsitxes de porc
1 gra d'all
3/ 4 de litre de brou
200 gr de tomàquets

Preparació:

Fregir la costella i les salsitxes en una cassola amb poc oli. Afegir la ceba picada o ratllada i sofregir.
Després hi posarem els tomàquets ratllats i el gra d'all picat. Remoure i tirar el brou. Quan comenci a bullir, afegir els fideus, salar i coure tapats uns 12 minuts.

5 comentaris:

  1. Per a quantes persones és aquest plat amb les proporcions esmentades? Mercès

    ResponElimina
    Respostes
    1. Està pensat per 4 persones. Moltes gràcies pel comentari. Ara ho posaré.

      Elimina
  2. L'acabo de fer i m'ha quedat d'allò més bo. Gràcies!

    ResponElimina
  3. A l'hivern l'acostumo a fer i és boníssim, fàcil de fer i agrada a tothom.

    ResponElimina
  4. Avui hem fet aquesta recepta. Ha quedat bonissima! Núria gracies per aquest blog!!

    ResponElimina