dissabte, 25 de febrer de 2012

FIDEUS DE LA TIETA CONSOL

Ingredients (per a 4 persones):

Un raig d'oli per posar a la cassola.
50gr de julivert
2 grans d'all.
250 gr de tomàquet madur.
250 gr. de fideus per fer a la cassola.
Fumet de peix.
12 gambes.
Un pot de bolets d'uns 200gr.
Per la picada:
Un grapat d'ametlles i avellanes torrades.
 3 grans d'all.

Preparació:

A la cassola amb l'oli calent es posa l'all i el julivert trinxat, i sense deixar-lo enrossir  es tira el tomàquet triturat. Es deixa coure fins que caramelitzi. Quan estigui fet es tiren els fideus i els bolets i es remena. Afegir el fumet de peix al gust (mínim el doble que de pasta), i  quan comencen a bullir  es posen a sobre les gambes crues i tres minuts abans que estiguin cuits es tira la picada pel damunt.
Són fàcils però molt bons.!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada