dimecres, 4 de gener de 2012

MILFULLS DE CARBASSÓ I BOLETS


Ingredients ( 6 persones):




3 carbassons

3 patates grosses

300 gr de bolets de cardo

Formatge de cabra

2 grans d’all

Oli d’oliva

Sal i pebre

Per la vinagreta:

8 cullerades d’oli d’oliva

Una mica de suc de llimona

4 fulletes d’alfàbrega

Vinagre de Jerez

Preparació:

Rentar el carbassó i tallar-lo a rodanxes fines. Rentar les patates i fer-les bullir uns 30 minuts. Escórrer i deixar refredar. Després tallar-les a rodanxes.

Rentar els bolets i tallar-les. Fregir en una paella amb una mica d’oli i els alls picats, uns 4 minuts. Salpebrar i reservar.

En la mateixa paella, daurar el carbassó i les patates per les dues bandes. Salpebrar i reservar.

Fer la vinagreta picant les fulles d’alfàbrega, sal i llimona. Afegir pebre i l’oli fins obtenir una emulsió.

Muntar els milfulls fent capes de patata i carbassó i acabar amb els bolets i el formatge de cabra. Gratinar al forn fins que es fongui el formatge. Amanir amb un fil de vinagreta i servir calent.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada