DE LO BONA QUE ESTÀ
LA COCA
QUE L'ÀVIA JOANA
FA
Ingredients:6 ous`
1/2 kg de sucre
1/2 kg de farina
2 gots de tallat d'oli
2 gots de tallat de llet
2 gots de tallat d'anis (jo he posat Marie Brizard)
2 sobres de llevat Royal
les peles de 2 llimones ratllades gruixudes
Preparació:
S'han de barrejar els ingredients en l'ordre estipulat, i el que és molt important , es que es faci un rere l'altre.
Tenir el forn escalfat abans ben calent a dalt i baix i en el moment de posar la coca, deixar sols el foc d'abaix a uns 180 graus. ha d'estar uns 30' sense obrir la porta.
Després,punxar, treure la coca i posar sucre per sobre i pinyons.
Tornar a posar al forn ara, a dalt i a baix uns 10' més, vigilant que no es cremi.
També s'hi pot posar cireres confitades amb el suc.
Amb aquestes quantitats han sortit dues coques com aquesta. Bon profit!!!!
Quina coca més "monumental"!!! Si està la meitat de bona del que sembla és un èxit assegurat!!!
ResponElimina