diumenge, 15 de gener de 2012

COCA DE L'ÀVIA JOANA

EN DONO FE
DE LO BONA QUE ESTÀ
LA COCA
QUE L'ÀVIA JOANA
FA
Ingredients:
6 ous`
1/2 kg de sucre
1/2 kg de farina
2 gots de tallat d'oli
2 gots de tallat de llet
2 gots de tallat d'anis (jo he posat Marie Brizard)
2 sobres de llevat Royal
les peles de 2 llimones ratllades gruixudes

Preparació:

S'han de barrejar els ingredients en l'ordre estipulat, i el que és molt important , es que es faci un rere l'altre.
Tenir el forn escalfat abans ben calent a dalt i baix i en el moment de posar la coca, deixar sols el foc d'abaix a uns 180 graus. ha d'estar uns 30' sense obrir la porta.
Després,punxar, treure la coca i posar sucre per sobre i pinyons.
Tornar a posar al forn ara, a dalt i a baix uns 10' més, vigilant que no es cremi.
També s'hi pot posar cireres confitades amb el suc.



Amb aquestes quantitats han sortit dues coques com aquesta. Bon profit!!!!

1 comentari:

  1. Quina coca més "monumental"!!! Si està la meitat de bona del que sembla és un èxit assegurat!!!

    ResponElimina