divendres, 30 de desembre del 2011

TARTA DE SANTIAGO

Està boníssima i és molt fàcil de fer. De l'últim llibre d'en Ferran Adrià aquest dolç ,és un plaer pel paladar!!!!

Ingredients:

La pell ratllada de mitja llimona
3 ous
mantega pel motllo
150 gr de sucre
150 gr de farina d'ametlla crua
una mica de canyella en pols
una mica de farina pel motllo
sucre glaç

Preparació:

Batre els ous i el sucre. Barrejar amb l'ametlla molguda, el polsim de canyella i la pell de la llimona. Barrejar tot amb una espàtula i posar la massa en un motlle de 30 per 50 per que quedi la massa d'una alçada d'uns 1'5 cm. Folrar el motllo amb paper de forn i les parets amb mantega i farina.
Posar al forn a uns 180 graus, uns 17 minuts.
Treure del forn i quan estigui freda posar sucre glaçper sobre.
El meu fill diu que és com un panellet!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada