diumenge, 4 de desembre de 2011

RISOTTO CLÀSSIC

Aquest és el que jo he fet a casa i a més de senzill si t'agrada el formatge, queda boníssim.


Ingredients ( 4 persones)
- 300 g d'arròs per risotto
- 1 litre de brou (carn o pollastre)
-4 cullerades de mantega
-50 g de formatge parmesà ratllat
-1 ceba
-sal


Preparació

Pelem i piquem molt fi la ceba i després hi afegim dues cullerades de mantega en una cassola, en què posarem la ceba i la barrejarem fins que quedi brillant.

Afegim l'arròs i ho remenem amb la ceba fins que quedi clar, tot a foc suau. Si veiem que hi ha perill que es torri, afegirem una mica de brou calent, sense deixar de remenar.

Sense tapar la cassola seguim remenant, observant l'arròs i afegint a poc a poc, brou calent a mesura que l'arròs absorbeixi el líquid.

Durant els 20-30 minuts que dura la cocció veurem que el contingut adquireix un aspecte cremós. En aquest punt afegirem el que ens queda de brou.

Després afegirem la resta de la mantega i el formatge parmesà ratllat i ho barregem tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada