dijous, 3 de novembre de 2011

TARTALETES DIFERENTS

Amb pasta brisa o pasta de full es poden fer diferents tartaletes. Les venen ja fetes.

De Franckfort:
- Es prepara una crema de formatge , omplir la tartaleta i posar en el centre una salsitxa de Franckfort petites. Posar al forn uns 10 minuts.
Per fer la crema de formatge: fer una beixamel amb mantequilla, farina i llet. Afegir un rovell d'ou i 75 gr de formatge Gruyère ratllat. Es deixa bullir uns minuts més i refredar per fer-la servir de farciment.

D' ensaladilla:
- Fer una ensaladilla amb tonyina i ou dur. Barrejar tot amb maionesa. Farcir les tartaletes, cobrir amb maionesa i decorar amb un tomàquet cherry, per exemple.

De tonyina:
- Preparar una crema de tonyina i farcir les tartaletes. Posar per sobre dues anxoves i unes tires de pebrot vermell i una oliva negra .

De peix:
- Coure el peix escollit. Un a vegada refredat treure la pell i les espines (pot ser congelat).
Posar en el fons de les tartaletes una mica d'amanida, el peix i cobrir amb maionesa. Guarnir amb ou dur i una gamba pelada. Es pot tirar per sobre una mica de julivert.
Es pot fer calenta, substituint l'amanida i bosant beixamel, formatge i gratinar al forn.

De pernil i bolets:
- Saltejar els bolets amb all i julivert (poden ser congelats), afegir pernil del pais tallat petit i uns ous batuts amb una mica de crema de llet.. Remenar. Omplir les tartaletes i posar al forn fins que cuallin.

De caviar d'albergínia:

- Sofregir la ceba tallada molt petita i afegir l'algergínia pelada i escorreguda previament amb sal per treure l'amargor. Afegir sal i pebre i olives negres tallades. Farcir les tartaletes i guarnir amb una oliva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada