dissabte, 22 d’octubre de 2011

VIEIRES FARCIDES GRATINADES AL FORN


Ingredients ( 8 persones)

8 vieires buides (s’aconsegueixen a la peixateria)

5 cues de rap

6 peces de lluç o rajada

Gamba pelada

3 o 4 tomàquets

2 o 3 cebes mitjanes

4 o 5 alls

Pa ratllat

Beixamel: llet, farina, oli, mantequilla, sal, pebre i nou moscada. Les quantitats variaran en funció de si es vol més líquida o no.

¼ de litre de llet i ¼ de litre de suc del peix i uns 150 gr de farina,

Preparació

Fer el peix ( pot ser congelat) al forn amb les cebes i els tomàquets a trossos i els alls pelats.

Un cop fet es guarda una mica del suc de fer el peix per barrejar amb la beixamel. S’esmicola el peix i es barreja amb la beixamel.

Farcir les vieires i gratinar al forn amb una mica de pa ratllat per sobre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada