dimecres, 5 d’octubre de 2011

TAPA AMB PERNIL IBÈRIC, GORGONZOLA I TOMÀQUETS SECS


Ingredients:

Pa de “chapata”

2 grans d’all

50 cc d’oli d’oliva

Sal i pebre

150 gr de formatge gorgonzola ( també pot ser amb brie o camembert)

150 gr de pernil ibèric tallat finet

100 gr de tomàquets secs en oli (els venen envasats)

50 gr d’olives negres d’Aragó



Preparació:



Tallar el pa a llesques fines i torrar per les dues cares (es pot fer al forn amb el gratinador o a la torradora de tota la vida. Partir els alls per la meitat i fregar el pa ( no massa). Posar oli, sal i pebre.

Posar el formatge, unes tires de pernil i unes tires de tomàquet sec i escorregut. Acabar amb les olives sense os i picades.



És una tapa que et fa quedar com una reina el dia de festa!!!!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada