diumenge, 2 d’octubre de 2011

PAELLA MARINERA



Ingredients (per a 4-5 persones):

Arròs (uns 80-100 gr per persona)

Peix per l’arròs: gambes, escamarlans, cloïsses, musclos, sèpia i calamar)

1 Tomàquet ratllat

2 alls

Brou de peix 

Pebre vermell

Oli,

sal,

Preparació:

Escalfar l’oli en una paella i coure la sèpia (amb la melsa) i el calamar tallat petit. Afegir el tomàquet ratllat i els alls tallats petits. Sofregir i anar en compte per que salta molt.

Un cop fet el sofregit afegir l’arròs i el brou calent(la quantitat inicial ha de ser el doble que la d’arròs. Salpebrar.


Vigilar durant la cocció si l’arròs es beu tot el líquid: afegir-ne més i tornar a provar de sal.







Deixar coure uns 10 minuts  i afegir el peix net i les closques ja netes, bullides i obertes. Deixar coure 5 minuts més, apagar el foc i deixar reposar tapada abans de servir.




Per fer el brou: en una olla, posar el peix de roca i algun cap i espines de lluç i rap i fregir amb una ceba i un tomàquet tallats a trossos, sal i una fulla de llorer. Afegir aigua i deixar bullir uns 30 minuts.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada