dijous, 6 d’octubre de 2011

MIL FULLS DE VERDURES GRATINADES

Ingredients:

1 carbassó

2 cebes

1 albergínia

3 tomàquets vermells

300 gr de xampinyons

1 pebrot vermell

1 pebrot verd

150 gr de formatge Emmental rallat

150cc d’oli

Sal i pebre


Preparació:

Rentar el carbassó, l’albergínia, els tomàquets i els pebrots i tallar-los molt fins. Pelar les cebes i tallar  i netejar els xampinyons i laminar.

Posar oli en una safata que pugui anar al forn i posar una capa de carbassó. Salpebrar i posar mes oli. A sobre posar ceba, sal i més oli.

Després i per ordre, l’albergínia, oli i sal, els tomàquets, oli is al, els xampinyons, oli is al i els pebrots, oli is al.

Posar al forn escalfat a 190 graus Durant uns 35 minuts sols a baix, tirar per sobre formatge ratllat i coure 10 minuts més amb el gratinador encès.

Servir calent.

La meva amiga Imma ha fet aquest plat i mireu com li ha quedat!!!!
Ho va acompanyar amb unes patates al caliu amb all i julivert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada