dilluns, 17 d’octubre de 2011

LASAGNA

Ingredients:

Plaques de lasagna precuinades

1 ceba

1 pot de tomàquet natural triturat

Foiegras al gust (jo poso una mica menys de la meitat d'un pot gros de la Piara)

Sal, pebre i orenga

Beixamel: llet, farina, oli, mantequilla, sal, pebre i nou moscada. Les quantitats variaran en funció de si es vol més líquida o no. Jo faig ¾ de litre de llet i uns 150 gr de farina,per que ens agrada líquida. Queda molt bé amb el termomix

Preparació:

Fer un sofregit amb la ceba molt petita i la pastanaga a trossets (opcional). Afegir la carn picada i sofregir a foc lent. Afegir una mica de foiegras i després el tomàquet natural triturat. Salpebrar i posar una mica de sucre per que no es noti l’acidesa del tomàquet i una mica d’orenga.

Que vagi fent xup.xup i deixar reposar.

Posar en una safata de forn les plaques de lasagna, el farcit i anar fent pisos fins acabar amb una de pasta . Cobrir amb beixamel i força formatge ratllat.

Es pot fer el farcit amb la recepta de Ragú





A casa agrada tant que pot servir també pel petit de la casa de pastis d'aniversari

1 comentari: