dilluns, 10 d’octubre de 2011

FRICANDÓ

Ingredients:

Carn per a fricandó


1 Ceba

2 Tomàquets

Nou moscada, sal,  1branca de canyella

Oli

1 cullaradeta de Farina

Bolets (rovellons, moixernons...)

Picada d’all i julivert i una galeta Maria. Es pot fer amb ametlles torrades


Preparació:

Es sala la carn i s’enfarina. Es fregeix volta i volta en bastant d’oli i es reserva.

A la mateixa cassola fer el sofregit amb ceba i tomàquet ratllat. Afegir la Farina i remenar.

Posar la carn, la branca de canyella, nou moscada i cobrir amb aigua. Es pot posar 1 pastilla d’avecrem.

Quan la carn està quasi feta, comprovar de sal i tirar els bolets i la picada. El suc ha de quedar espès. Si no és així, es barreja una mica de suc amb farina i així espessarem la salsa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada