diumenge, 2 d’octubre de 2011

FIDEUS ROSSOS o FIDEUA

Ingredients(per a 4-5 persones)

500 gr de fideus nº 2

Brou de Peix (el doble i una mica més que de fideus)


Gambes vermelles i escarmarlans (opcional)

Cloïsses i musclos

1 sèpia i la melsa

1 tomàquet ratllat

3 o 4 alls

Allioli

Preparació:

Per fer el brou: en una olla, posar el peix de roca i algun cap i espines de lluç i rap i fregir amb una ceba i un tomàquet tallats a trossos, sal i una fulla de llorer. Afegir aigua i deixar bullir uns 30 minuts.

A la paella ,sofregir la sèpia a trossets amb la melsa (li dona molt bon gust), les gambes i escamarlans  si es posen, el tomàquet ratllat i els alls a làmines.

Afegir els fideus i rossejar fins que agafin color de torrats i així després quedaran drets. Tirar el brou  i posar al forn uns 20 minuts.

Quan estan quasi fets tirar les cloïsses ja netes i obertes (vigilar que no tinguin sorra que et poden espatllar el plat).

Acompanyar amb allioli.




1 comentari:

  1. Ummmmmm!!! Que m'agrada la fideua, pero el problema es que nomes m'agrada a mi

    ResponElimina