dissabte, 29 d’octubre de 2011

CRESTES DE TONYINA

Ingredients:

2 o 3 llaunes de tonyina
1 ceba
pebrot vermell
pebrot verd
1 ou dur
2o 3 tomàquets ratllats
olives
1 paquet de crestes La Cocinera
oli per fregir
sal

Preparació:

Picar la ceba i els pebrots juntament amb el tomàquet i coure fins que quedi tou. Un cop fet escòrrer en un bol i afegir la tonyina escorreguda, l'ou picat, les olives picades i la sal.
Omplir les crestes i tancar les puntes amb una forquilla. Fregir en oli ben calent uns 3 minuts donant la volta a mitja cocció.
Treure i escòrrer en paper de cuina.















VARIANT AL FORN

Batre un ou per tancar i pintar les crestes, ja que així al posar-les al forn, quedaran daurades.

Es posen en  una safata amb paper de forn o amb silicona per que no s'enganxin (es pot aprofitar els papers que separenles crestes). Amb uns 12-15 minuts dalt i baix estan fetes. Com dependrà de la potència del forn, treure quan estiguin daurades.

1 comentari:

  1. Heu provat els paquets de la marca "La Catalana"? Jo les trobo més bones. Farcit per fer crestes ràpides (i molt bones): pernil dolç, ou dur, tonyina i olives negres dolces sense pinyol. Són les que feia la meva mare!

    ResponElimina