dilluns, 17 d’octubre de 2011

CREMA DE CARBASSA (Per fer amb la thermomix i de manera tradicional)

Queda deliciosa!!!!!  i es pot fer de forma tradicional si no es té l'aparell



Ingredients:

- 100 gr de ceba a trossos
- 100 gr de porro
- 1 gra d’all
- 30 gr d’oli d’oliva
- 600 gr de carbassa neta i pelada
- 100 gr de patata
- 300 gr d’aigua o més si es vol menys espessa
- 1 pastilla de caldo
- Sal
- Pebre blanc
- 3-4 formatgets

Preparació amb la thermomix

- Posar en el got la ceba, el porro, l’all i l’oli, 3” a Velocitat 4.
- Desprès, 7 minuts, a 100 graus, velocitat 3 ½
- Afegir la patata i la carbassa, l’aigua, la sal i la pastilla de caldo i 30 minuts, 100 graus i velocitat 1 ½.
- Rectificar de sal i afegir els formatgets.
- Triturar 1 minut velocitat 5 i 1 minut a velocitat 8. Ha de quedar fi.

 Preparació a la manera tradicional

- Sofregir la ceba, el porro i l’all.
-  Afegir la carbassa, l’aigua,  la sal i la pastilla de caldo. 
- Deixar bullir 30 minuts i triturar bé amb els formatgets.








1 comentari:

  1. Moltes gracies per la recepta! Ha quedat molt bona!

    ResponElimina